Torroella de Montgrí situada al cor de la Costa Brava, en un entorn natural privilegiat i de gran interès turístic per la seva història i cultura.

La natura és la marca de qualitat per excel·lència del nostre municipi.

La seva empremta n´és centenària i generosa. Muntanya, vall, horta, el riu Ter, aiguamolls, platja, dunes, cales, illes. Amb el pas del temps, l´equilibri entre l´home i la terra es torna fràgil i cal crear les eines necessàries per restablir-lo. L´esforç d´aquest treball es consolida amb la Llei de declaració del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

La variada riquesa de paisatges que conformen el nostre territori permeten oferir al visitant un ventall molt ampli d’activitats d’esport i lleure. Les xarxes de senderisme, cicloturisme i BTT s’han consolidat com un dels productes estrella dins la nostra oferta turística, sense deixar de banda les tranquil·les passejades i visites guiades per conèixer l’entorn d’una manera diferent.

Situat només a una milla endins davant la platja de l´Estartit, l´arxipèlag de les illes Medes forma part del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter.

Aquest arxipèlag, compta amb set illots i té una extensió aproximada de 23 hectàrees. Les illes Medes són actualment una de les reserves de flora i fauna marina més importants de la Mediterrània occidental, així com un dels destins més apreciats en el món del submarinisme.

Els llocs d’interès, patrimoni monumental i atractius turístics de la comarca i rodalies són nombrosos. Trobareu tota aquesta informació, i molt més, al

castell-montgri

pont-torroella

mercat-torroella

mercat-torroella