Placa horària

La llei obliga que qualsevol comerç ha de tenir el seu horari comercial ben visible; si el comerç és tancat, amb una persiana cega, s’ha de poder consultar l’horari. Per això Montgrí Comerç facilita una placa a tots els associats, que es col·locarà fora de l’establiment. Aquest any fem plaques noves de metacrilat. 

Bosses de Nadal

Durant la campanya de Nadal, que s’inicia per la Fira de Sant Andreu, es reparteixen, a càrrec de Montgrí Comerç, bosses de paper nadalenques amb la imatge comuna de Montgrí Comerç. Tant els comerciants com els clients valoren molt positivament aquesta campanya. 

Informació i formació

 Informació de les activitats de l’Associació del Municipi i de la Generalitat. A part dels cursos que fa l’Ajuntament, també en fem de propis i específics.

Pàgina web

 A la web de l’Associació (www.montgricomer.com) hi ha la informació detallada de totes les activitats que es porten a terme. També la informació de tots els associats amb mapa localitzador Google maps i enllaços directes a les seves webs, pàgina Fecebook,…. Cada associat té un espai propi, poguent-hi publicitar tot el que es desitgi: informació, galeria de fotos, promocions… (A la vostra targeta de visita hi pot figuarar l’adreça URL de la web com a web vostra pròpia, perquè els vostres clients la puguin consultar). Per renovar els continguts publicats o fer els canvis que convinguin, en qualsevol moment, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres: per mail, telèfon o contacte amb qualsevol dels membres de la Junta.

Inàtica

Empresa d’informàtica i creació de pàgines web i empresa associada a Montgrí Comerç, ofereix avantatges als associats com ara descomptes en el registre de dominis web. 

Mapfre

 Com a associats podeu gaudir de diferents avantatges i descomptes en diverses assegurances. Consulteu l’oficina associada Mapfre (tel. 972 75 79 04).

ADA i Smart Point

Els associats a Montgrí Comerç gaudeixen d’un 20% de descompte al contractar un anunci a l’Agenda d’Activitats municipals (Ad’A) i també un preu especial per posar publicitat a l’Smart Point que està situat al Passeig de Catalunya. 

Can Quintana

Si voleu organitzar alguna reunió, trobada, presentació… L’Associació, gestiona un descompte del lloguer dels espais de Can Quintana, i fem difussió del vostre establiment a les Visites Guiades que es fan al Museu de la Mediterrània. 

Conveni amb Banc de Sabadell i amb Bankia

Tenim un conveni amb el Banc de Sabadell i amb Bankia. Si hi obriu un compte, us regalen una part de la quota. Per ser associat, tindreu avantatges de tot tipus: detàfon, crèdits, assegurances,… 

PIMEC

Com a soci de PIMEC, tots els comerços associats a Montgrí Comerç poden accedir als seus serveis de manera gratuïta i gaudir de totes les avantatges. Tota la informació a: https://www.pimec.org/ca

Aparcament zona blava

Podreu disposar de vals d’aparcament gratuït a la zona blava per obsequiar als vostres clients. 

FES-TE SOCI! Posa’t en contacte amb nosaltres!  Formulari de Contacte